День безпечного Інтернету в закладі

2019-02-05

/Files/images/флешмоб.jpg

День безпечного Інтернету (SID) організовано мережами Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми та молоддю.

День Безпечного Інтернету відзначається на другий день другого тижня другого місяця щорічно. Мільйони людей в усьому світі об’єднуються заради натхнення до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки онлайн та участі у заходах у всьому світі.

День безпечного Інтернету націлений не тільки створити безпечний Інтернет, а й також кращий Інтернет, де кожний\кожна може використовувати технологію відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.

Учні нашого закладу долучилися до тематичних заходів Дня безпечного Інтернету. Вчитель інформатики Клецор І.В. підготувала та провела ряд заходів:

- виставка плакатів «Про безпечний Інтернет»;

- конкурс малюнків «Інтернет очима дітей»;

- перегляд мультфільмів та відеороликів «Про безпечний Інтернет»;

- інтерактивний урок – «Подорож у безпечний Інтернет»;

- акція – флешмоб «Ми за безпечний Інтернет »;

- Конкурс відеороликів «Про Інтернет - безпеку».

Завдяки цим заходам вчитель нагадала учням про небезпеки, з якими вони можуть зіткнутися в Інтернеті, допомогли засвоїти правила поведінки в мережі, актуалізували та закріпили знання про безпеку в онлайні.

/Files/images/image-0-02-04-1bc41c4faf168552405b682e9dd4aa781ee0673c550a827495b17584ea1ab693-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 194

Коментарi