"Цих днів не замовкає слава!!!"

2016-05-09

/Files/images/SAM_2567.JPG

Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги.


Напередодні Дня Перемоги, вшановуючи пам'ять героїв Великої Вітчизняної війни, в школі відбулися традиційні заходи, присвячені перемозі у війні.

З 04.05. по 06.05.2016 року в школі класоводами та класними керівниками були проведені уроки мужності присвячені пам'яті жертв Другої світової війни - це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим. Під час проведення заходів, було відтворено спогади та особисті переживання про ті страшні дні.

Підготували та провели учні 7-го класу та вчитель історії Шулежко Ірина Олександрівна 6 травня виховний захід «Цих днів не замовкає слава!!!», на якому поділилися спогадами, які зібрали у своїх рідних про важкі часи війни, про незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від фашизму, про нелегке життя в тилу. Також цього дня в школі під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Клімук Людмили Іванівни проходив конкурс дитячого малюнка на асфальті «Мир без війни».

Волонтерський загін «Турбота» напередодні свята Дня Перемоги привітав вдову ВВв Дроздову Ніну Микитівну із наступаючим святом.


/Files/images/SAM_2539.JPG/Files/images/SAM_2542.JPG/Files/images/SAM_2558.JPG/Files/images/SAM_2526.JPG/Files/images/SAM_2528.JPG/Files/images/SAM_2529.JPG/Files/images/SAM_2534.JPG/Files/images/SAM_2537.JPG/Files/images/7KhjsatE8Mw.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi