• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь учнів школи в загальноміській акції "Голуб миру"

Участь учнів школи в загальноміській акції "Голуб миру"

2017-09-21

/Files/images/dsc_0659.jpg

Міжнародний день миру – це дуже важливе свято для всього населення планети. Його проголосили ще в 1981 році і з того часу святкують щорічно.

У Міжнародний день миру учнівська молодь зібралась в центрі Ковеля, аби разом висловити своє прагнення жити у мирі і вкотре сказати: «Ні – війні». Учні школи №9 також долучилися до міської акції.

На початку зустрічі присутні вшанували хвилиною мовчання героїв, які віддали своє життя під час Революції Гідності та у ході антитерористичної операції.

Методист міського методичного кабінету управління освіти Жанна Колеснікова розповіла, що сьомий рік поспіль міською Радою старшокласників проводиться акція “Голуб миру”. Вона пробуджує у дітей почуття патріотизму. «Сьогодні ми засвідчили такою спільною шкільною родиною про те, що учнівська молодь Ковеля не байдужа до того, що відбувається в країні, що ми - патріоти і дуже любимо свою землю», - наголосила Жанна Василівна.

Учасник АТО Леонід Хвещук, звертаючись до юних ковельчан, сказав, що вони в першу чергу мають тримати мир у своєму серці. А на фронті, на його переконання, воїнам допомагає незламний дух, віра в перемогу та патріотизм, бажання захистити свою Вітчизну.

Слова підтримки і вдячності школярам за їх активність висловили громадський діяч Анатолій Семенюк, старший офіцер відділення запасу і кадрів Ковельського військового комісаріату капітан Олексій Шумік.

Спеціально до акції учні підготували і танцювальний флешмоб та роздали ковельчанам символічні голуби зі своїми побажаннями, надіями та сподіваннями, що Україна буде мирною і щасливою державою!

/Files/images/IMG_20170921_150215.jpg/Files/images/IMG_20170921_145203.jpg


Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi