Свято Першого дзвоника

2017-09-01

/Files/images/SAM_3467.JPG

В такт легенькому вітерцю і під шепіт опалого листя приходить до нас золотокоса осінь. А разом з нею і перше осіннє свято - День Знань. Загальноосвітня школа І –ІІ ступеня №9 м. Ковеля, як і кожного року, гостинно відчинила свої двері учням школи.

Щоб підтримати патріотичний дух та гордо заявити про свою приналежність до великої української нації, майже всі школярі прийшли до школи у вишиванках.

На початку урочистої "лінійки" школярі разом з батьками і вчителями хвилиною мовчання вшанували Героїв Небесної Сотні та війни на Сході України.

Привітала зі святом учнів, батьків, гостей директор школи Дудік Алла Борисівна. Вона побажала учням успіхів у навчанні, високих досягнень, наполегливості, віри у світле майбутнє.

Опісля заступник директора школи з навчально – виховної роботи Левчик Анна Павлівна зачитала наказ про зарахування 29 першокласників у перший клас..

На свято завітала методист управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради Колеснікова Жанна Василівна. Вона привітали дітей і вчителів із святом та початком нового навчального року і побажали міцного здоров’я, активних трудових буднів, вирости достойними громадянами неньки – України.

Після завершення урочистостей учні школи вирушили у свої класні кімнати, де для них класоводи та класні керівники підготували та провели перший урок./Files/images/SAM_3460.JPG/Files/images/SAM_3461.JPG/Files/images/SAM_3462.JPG/Files/images/SAM_3468.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi