Рідній школі – 50!

2014-11-11

DSCN0181Рідній школі – 50!

Легкокрилим птахом пролітають роки. І ось нашій рідній ЗОШ І-ІІ ступенів № 9 вже – 50. Поважний вік для навчального закладу: є що згадати, є над чим задуматись та є чим і пишатися.

У день ювілею до школи-іменинниці поспішали не лише вчителі, учні та їх батьки, а й поважні гості: ветерани-педагоги, випускники різних років, перші першокласники 1964 року, меценати.
Урочистості відбувалися у святково-прикрашеній залі, де гостей щиро вітали директор школи Алла Дудік, начальник управління освіти міськвиконкому Віктор Бичковський, представник благодійного фонду "Патріоти Волині" Валерій Черкаска, ветеран-педагог школи Наталія Чирук, випускники Тетяна Поправко, Валентина Хавіна, Надія Марчук, брати Юрій і Сергій Коцурські та голова батьківського комітету школи Антоніна Арсенік.
Малиновий передзвін прожитих років у школі звучав не лише у пам'яті кожного із присутніх, а й у серці. Спогади, спогади…DSCN0274
Вчителі-пенсіонери, випускники школи мали чудову нагоду переглянути світлини п'ятдесятилітньої історії школи. Фотознімки нагадали їм про прекрасні шкільні роки, про юність, друзів, колег, колишніх вихованців.
Святковий настрій створювали присутнім хор школи, вокальна група хлопчиків. Зачарувала усіх піснеспівом вчитель музики Світлана Мельник. Не залишилося байдужих й від запального співу та гри гурту "Чардаш".
Швидко промайнув час. Завершилися урочистості. Та не завершилися спогади. Ще довго класними кімнатами прогулювалися гості. І, як годиться, на згадку зробили колективну світлину.
Тож, многії літа, рідна школо! Нехай благословенними будуть твої будні і свята! Нехай своїми успіхами учні та вчителі примножують твою славу!
Катерина ВАСКОВЕЦЬ,
завуч ЗОШ І-ІІ ступенів № 9.
НА ЗНІМКАХ: під час ювілейних урочистостей; учасники свята.

Фото з архіву школи.

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi